Hayat Dersi |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Hayat Dersiögretmen sınıfa girer girer onu çok seven ögrecilerine derki size hayat dersi vereyimmi çocuklar >> ögretmenini çok seven çocuklar olur ögretmenim demişler ögretmen ozaman yarin herkes beşer kilo patates getirsin demiş ertesi gün ögretmen içeri girer her masada her ögrencinin önünde 5şer kilo patatesi görür ögrenciler şimdi ne yapacaz ögretmenim derler ögretmen şimdiye kadar affetmediniz kişilerin ismini patatese yazın der ögrenciler tamam derler birkaçı 5 yada 6 patates atarken çogu agzına kadar doldurur sonra sorarlar ögrenciler ögretmene şimdi napacaz diye ögretmen şimdi bu patatesi bir hafta her yerde yanınızda taşıyın der çocuklar tamam derler bir hafta sonra ögrenciler hocam çok agır kollarım arıyor taşıyamıyom biri hocam kokmayada başladılar kerkez bana bakıyor utanıyorum ögretmen evet çocuklar anladıkki siz ismini yazdınız kişileri affetmiyerek kendinizi üzüyorsunuz ve kendinizi çürütüyorsunuz aslında affetmek büyüklüktür size diken verene siz gülle karşılık verin der![]() ![]()
|
#2 |
|
Şengül Şirin
|
eskiden bu söze bende katılırdım ama şimdi katılmıyorum ne kadar iyilik yaparsan o kadar kötülük buluyorsun kimseye güven kalmadı
|
|
|
|