![]() |
Kaşar Pane |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşar Pane4 yumurtanın akı 125 gr (1 su bardağı) kaşar peyniri rendesi 1 çay kaşığı karabiber 200-400 gr (1-2 su bardağı) rafine yağ Büyük bir kasede yumurta teli yada elektrikli çırpıcı ile yumurta aklarını kar haline getirip, kaşar peyniri rendesi ve biberi katınız ![]() ![]() Tavanızın üçte birine kadar yağ doldurup, yağı orta ateşte 50 saniye, içine atılan bir bayat ekmek parçası kızarana kadar, kızdırınız ![]() Peynir toplarını tavada 2 dakika, köfteler şişip nar gibi olana kadar kızartınız ![]() Tavayı ateşten alıp, peynir köftelerinin yağını kağıt peçete üstünde süzdürerek servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|