![]() |
Hamsi Tava-1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamsi Tava-1Hamsi Tava-1 (4 Kişilik) Malzeme: 800 gr-1 kg iri hamsi Un Tuz Kızartma yağı Yapılışı: Hamsileri kafalarını kopararak, bıçak kullanmadan temizleyin ![]() ![]() ![]() Hamsi filetoları kapatın ve tuzlayıp bir tarafta 10-15 dakika dinlendirin ![]() ![]() Hamsileri una bulayın ve fazla unu atmak için hafifce silkeleyip tavaya kuyrukları tavanın içine, koparılmış baş kısımları tavanın dışına gelecek tarzda ve birbirlerine temas edercesine dizin ![]() ![]() ![]() Sıcak servis yapın ![]() Notlar: 49 ![]() ![]() 50 ![]() ![]() ![]() ![]() 51 ![]() ![]() 52 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|