![]() |
> Patatesli Tepsi Köftesi (5 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Patatesli Tepsi Köftesi (5 Kişilik)MALZEMELER Köfte Hamuru: 750 gr İki Defa Çekilmiş Dana-Koyun Karışımı Kıyma 2 Dilim Ekmek 1 Yumurta Sarısı 1 Orta Boy Soğan 1 Demet Maydanoz(İnce Kıyılmış) Tuz, Karabiber Köfte Baharı Diğer Malzeme: 1 Su Bardağı Ayçiçek Yağı 500 gr(5 Adet Orta Boy)Patates(Kabukları Soyulup,Yarım Santim Kalınlığında Yuvarlak Dilimler Halinde Kesilmiş) 1 Çorba Kaşığı Un 200 gr ![]() 15 gr ![]() 4-5 Dal Dereotu(İnce Kıyılmış) HAZIRLANIŞI Önce ekmeklerin kabuklarını alıp,ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() Çiçekyağını bir tavada kızartın ![]() ![]() ![]() Bir tepsiye köfte ve patatesleri birer sıra olmak üzere dizin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|