![]() |
> Pırasalı Bonfile (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Pırasalı Bonfile (4 Kişilik)MALZEMELER 500 gr Küp Şeklinde Keilmiş Yağsız Bonfile 1 Çorba Kaşığı Soya Sosu 1 ÇorbaKaşığı Susam Yağı 1 Çorba Kaşığı Üzüm Likörü 2 Çay Kaşığı Mısır Nişastası 500 gr Pırasa 3 Adet Küçük Taze Soğan 2 Çay Kaşığı Sıvıyağ 2 Çay Kaşığı Şeker 1/2 Su bardağı Et Suyu 2 Çorba Kaşığı ince Dilimlenmiş Maydanoz Tuz , Karabiber HAZIRLANIŞI Bir kabın içinde et parçalarını, et suyunu, mısır nişastasını, soya sosunu, 1 çorba kaşığı susam yağını, karabiberi, tuzu ve üzüm likörünü karıştırın ![]() ![]() Pırasayı ve soğanı enine ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|