![]() |
> Mantarlı Terbiyeli Dana Bifteği (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Mantarlı Terbiyeli Dana Bifteği (4 Kişilik)MALZEMELER 600 Gr Dana Kuşbaşı 6 Adet Minik Soğan 1 Havuç 200 Gr Mantar Bir Demet Kokulu Ot(Maydanoz,Kekik,Mercanköşk) 50 gr (6 Çorba Kaşığı) Un 90 gr (6 Çorba Kaşığı) Tereyağı 2 Yumurta Sarısı 1 Limon Tuz , Karabiber HAZIRLANIŞI Et suyunu kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tencerede 50 gr (3,5 çorba kaşığı) tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() Bu sosa yarım limon suyuyla karışmış yumurta sarılarını,tuz ve karabiberi ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|