> Krem Şantili Kabak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Krem Şantili KabakMALZEMELER 1 kg kabak 3 adet yumurta 200 gr krem şanti 250 gr beyaz peynir Yarım demet maydanoz Yeteri kadar tuz, karabiber, dereotu HAZIRLANIŞI Kabakların, kabuklarını kazıyın Yıkayıp tuzlu suda hafif yumuşayıncaya kadar haşlayın Kabakları 1 cm kalınlığında boyuna kesin Yağlanmış tepsiye sık olarak yerleştirin![]() Bir kapta üç yumurtayı iyice çırpın İçerisine krem şanti ilave ederek tekrar çırpın Rendelenmiş beyaz peynir ve ince kıyılmış dereotunu içerisine ilave edip karıştırın![]() Yapmış olduğunuz karışımı kabakların üzerine dökün Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatın 200 derecede önceden ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirin Servis tabağına alarak servise sunun![]() |
|
|
|