> Kavunlu Jöle (4 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Kavunlu Jöle (4 Kişilik)MALZEMELER 1 Adet Orta Boy Kavun 1 Paket Meyve Jölesi 2 Adet Nektar 2 Adet Orta Boy Armut 3/4 Sy Bardağı Vişne 4-5 Adet Mürdüm Eriği HAZIRLANIŞI Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin Jölenin içine ekleyin![]() Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın![]() Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın Kavunun içine doldurun Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın
|
|
|
|