Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, peşmelba

> Peşmelba

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Peşmelba



MALZEMELER
1 su bardağı şeker
1 paket krem şanti
1 su bardağı fındık içi
200 gr beze
1 su bardağı süt

HAZIRLANIŞI
Şeker ve fındığı, teflon tavada koyulaşıncaya dek kavup krokan yapın Yağlanmış düz bir zemin üzerine döküp soğutun ve küçük parçalara kırın Krem şantiyi sütle çırpın Çukurca bir kaba naylon döşeyin ve içine oniki adet beze tanesi koyun Diğerlerini elinizle ezerek, krem şanti ve krokanla karıştırılıp kaba dökün Dipfrizde yirmidört saat bekletin Tabağı tersyüz edin, naylonu çıkartın ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.