![]() |
Pastirmali Ekmek KÖftesİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastirmali Ekmek KÖftesİPastırmalı ekmek köftesi Malzemeler # 300 gr bayat ekmek # 6 dilim pastırma # 4 dilim salam # 1 soğan # 60 gr tereyağı # 3 yumurta # 2 su bardağı süt # 5-6 çorba kaşığı un # 4-5 dal maydanoz # 3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri # 3 ![]() # Tuz Hazırlanışı * Ekmeğin kabuklu kısımlarını bıçakla keserek alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Tereyağın yarısını tavada eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Hazırladığınız karışıma tuz ve azar azar un ekleyerek köfte harcı kıvamında yoğurun ![]() ![]() * Tencereye et suyunu doldurup kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylar Zorluk Derecesi : 4 / 5 Kişi Sayısı : 4 Hazırlama Süresi : 50 dk ![]() Pişirme Süresi : 15 dk ![]() Mutfak : Türk Mutfağı Kategori : Et Yemekleri |
![]() |
![]() |
|