Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelecekte, insanlar, olacak

Gelecekte İnsanlar Böyle Olacak

Eski 05-18-2007   #1
börtücan

Gelecekte İnsanlar Böyle Olacak

Genler üzerine yapılan araştırmalardan çarpıcı sonuçlar çıktı 1 milyon yıl sonra iste insanlar böyle olacak

Uzmanlar, canlıların geçmişini araştırmak için artık yalnızca fosillerle yetinmiyor DNAdaki başdöndürücü gelişmeleri de araştırmalarına dahil ediyor; bugün yaşayan akraba türlerin DNA'larından yararlanıyor Bugüne kadar insanlık tarihi ile ilgili yapılan araştırmalarda da insan DNA'sının derinlerine inildi Sonunda bilim adamları aynı görüşte birleştiHatta rakamlara göre on binlerce yıllık geçmişiyle insanlığın katedecek daha çok yolu var

Tüm bu araştırmaları biraraya getiren Chicago Üniversitesi uzmanları Avrupalı, Afrikalı ve Asyalılar'dan alınan 250 gen üzerinde inceleme yaptı Son 10 bin yıl içinde insanın genetik diziliminde önemli değişiklikler olduğunu belirledi Uzmanlara göre l milyon yıl içinde tufan olmazsa, dünyaya dev bir astroid çarpmazsa veya nükleer savaş gibi toplu bir yıkım olmazsa insanlar giderek birbirlerine benzeyecek Tek bir dil konuşulacak Beden gücünün yerini, beyin gücü alacağı için kollar ve bacaklar küçülecek ancak kafa büyüyecek

Gözler ise insan daha çok "Evcilleşeceği ve medenileşeceği" için daha da büyüyecek Ten renkleri arasında bir fark kalmayacak Değişen sadece insan bedeni olmayacak Çevre, iklim, beslenme alışkanlıkları, solunan hava, yaşanan evler de dönüşecek Tüm bunlar gelecekteki "İnsan"ı belirleyecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-18-2007   #2
virüs

çok korkutucu bir tablo bence
teşekkürler börtücan

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-18-2007   #3
RaHaTSiZ

~~ 1 milyon deil 100 yıl sonra insan kaLıcak mı ßaqaLım ßu gidişle ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-18-2007   #5
angelesdream

rahatsız benim yerimede yorum yazmış:) zaten insanları geçtim artık hayvanlar ve bitkilerde bile çok büyük değişiklikler olmaya başladıböyle gün be gün her yönden kötüye giden bir dünyada insanlar değişmeyecekte ne olacakki?
sağol börtücan

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-18-2007   #6
mate

Bende dün senin 2050 yılındaki karikatürünü çizdim pörtlek gözler sana çok yakıştı börtücan:))

Şaka bi yana durum gerçekten vahim
teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-18-2007   #7
Gözyaşı

Alıntı:
mate tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bende dün senin 2050 yılındaki karikatürünü çizdim pörtlek gözler sana çok yakıştı börtücan:))

Şaka bi yana durum gerçekten vahim
teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-18-2007   #8
İSİMSİZ KARANLIK

Bence olacak olanlar hiç mi hiç iyi değil lâkin insanın "evcilleşmesi" olayına gelince Böyle bir şey olursa ne alâ Ama bu günlerin daha çok çok uzakta olduğunu sanıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-18-2007   #9
TEMUR38

sanmıyorum o kadar kalacağımızı Gelecektekiler düşünsün ben niye düşünüyüm :))
:43:43BLACKROSE <3
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-18-2007   #10
tatia27

valla o güne çıkacak canlar övünsün

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-20-2007   #11
black_R-O-S-E

böyle görünmek istiicemi sanmıyorum yasıkk gelecektekilere ama insanlığın fazla dayanacağını sanmıyorum

Eski 05-20-2007   #12
RaHaTSiZ

Alıntı:
TEMUR38 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sanmıyorum o kadar kalacağımızı Gelecektekiler düşünsün ben niye düşünüyüm :))
~~ GüzeL karDEşim, Senden Sonraki nesiLLere daha güzeL ßir dünya ßırakmak Zorundasın! Sen ßu dünyaya geLirken Senden öncekiLer Sana nasıL devreTtiySe, Sende senden SonrakiLere Daha güzeLini vermeLisin ßizi insan yapan akLımızdır ~~

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com