![]() |
Gelecekte İnsanlar Böyle Olacak |
![]() |
![]() |
#1 |
börtücan
|
Gelecekte İnsanlar Böyle Olacak![]() Genler üzerine yapılan araştırmalardan çarpıcı sonuçlar çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Uzmanlar, canlıların geçmişini araştırmak için artık yalnızca fosillerle yetinmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm bu araştırmaları biraraya getiren Chicago Üniversitesi uzmanları Avrupalı, Afrikalı ve Asyalılar'dan alınan 250 gen üzerinde inceleme yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözler ise insan daha çok "Evcilleşeceği ve medenileşeceği" için daha da büyüyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
angelesdream
|
![]() rahatsız benim yerimede yorum yazmış:) zaten insanları geçtim artık hayvanlar ve bitkilerde bile çok büyük değişiklikler olmaya başladı ![]() sağol börtücan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mate
|
![]() Bende dün senin 2050 yılındaki karikatürünü çizdim pörtlek gözler sana çok yakıştı börtücan:)) Şaka bi yana durum gerçekten vahim teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Bence olacak olanlar hiç mi hiç iyi değil lâkin insanın "evcilleşmesi" olayına gelince ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
TEMUR38
|
![]() sanmıyorum o kadar kalacağımızı ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
black_R-O-S-E
|
![]() böyle görünmek istiicemi sanmıyorum yasıkk gelecektekilere ama insanlığın fazla dayanacağını sanmıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
RaHaTSiZ
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |