![]() |
Dİyet Yemeklerİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dİyet YemeklerİKabak mücver KAÇ KİŞİLİK: 1 HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk PİŞME SÜRESİ: 10 dk Malzemeler: 2 kabak 2 dal dereotu 1-2 dal taze soğan 1 çorba kaşığı un (30 gr) 1 yumurta akı 1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri ya da beyazpeynir Kızartmak için sıvıyağ Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Kabakları temizleyip iri iri rendeleyip fazla suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() * Unu bir kaba alıp kaşarpeyniri, tuz ve karabiberle harmanlayın ![]() ![]() ![]() ![]() * Kızartmak için sıvıyağı tavada kızdırıp kabaklı karışımdan kaşık kaşık alarak ilave edin ![]() ![]() ![]() Kabak mücverin 1 porsiyonu 185 kaloridir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|