|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alman, bananenkuchen, karamel, mit, pastaları |
![]() |
Alman Pastaları / Bananenkuchen mit Karamel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Pastaları / Bananenkuchen mit KaramelMuzlu pasta,tamamen doğaçlama olarak ortaya çıkmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonuç:Kek değişik ve lezzetli bulunup afiyetle yenildi ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler (tabanı için) 3-4 adet muz 1/2 su bardağı şeker 1 yemek kaşığı su 2-3 damla limon suyu ![]() Kek hamuru için 3 adet yumurta 1/2 su bardağı şeker vanilya 100 gr oda sıcaklığında tereyağ 2 yemek kaşığı fıstık tozu (mecburi değil) 2 yemek kaşığı nişasta 1,5 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket muzlu puding 2 su bardağı süt Pudingi 2 su bardağı sütle pişirip soğutun ![]() ![]() Hazırlanışı Şeker,su,limon suyu karamelize olarak pişirin ![]() ![]() Karamel pişerken,kelepçeli pasta kalıbının tabanına yağlı kağıt serip,muzları dilimleyip dizin ![]() Karameli muzların üzerine dökün ![]() ![]() Kek hamuru için,şeker,yumurta,vanilya çırplır ![]() Yağ ve fıstık tozu eklenip çırpılır ![]() Diğer malzemelerde eklenip çırpılır ![]() Son olarak pişirdiğiniz puding karşıma eklenip çırpılır ![]() Hamur muzların üzerine dökülüp, 175 c de yaklaşık 20 dk pişirilir ![]() |
![]() |
![]() |
|