![]() |
Kıymalı Kol Böreği Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıymalı Kol Böreği TarifiMalzemeler 4 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Nişasta 1 Su Bardağı Süt 1 Su Bardağı Sıvıyağ 1/2 Su Bardağı Yoğurt 1 Çay Kaşığı Karbonat 1 Yumurta 250 gr Margarin 2 Çorba Kaşığı Sirke İç Malzemesi 300 gr Kıyma 3 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 4 Soğan Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Çukur bir kaba yumurtayı kırın ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız hamurdan 20 eşit büyüklükte hamur parçası koparın ![]() ![]() Diğer tarafta soğanları küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamur bezelerini nişasta serperek tabak büyüklüğünde açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurların üzerine eritilip soğutulmuş margarin dökün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|