![]() |
ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ - ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ - ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ TarifiZEYTİNYAĞLI KEREVİZ - ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ Tarifi Malzemeler : (4 kişi için) 1 Kg Kereviz 2 adet orta boy Havuç 2 adet orta boy Patates 10 adet Arpacık Soğan 1 çay bardağı Zeytinyağ 1 küçük demet Maydanoz 1 adet Limon 2-3 bardak Su yeterince Tuz Hazırlanışı : Tencereye zeytinyağ katılır ![]() ![]() Kerevizler temizlenir ![]() ![]() ![]() ![]() Kerevizlerin suyu süzülerek, tenceredeki soğan ve havuçların üzerine katılır ![]() ![]() ![]() ![]() Servis yapılırken, üzerine kıyılmış maydanoz serpilir ![]() Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|