Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
schnitzel, tavuk

Schnitzel (tavuk)

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Schnitzel (tavuk)



2 adet tavuk göğsü (ortadan ikiye bölünmüş ve dövülerek inceltilmiş)
1 yumurta
1 su bardağı un1 su bardağı galeta unu
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Kızartmalık yağ



Yumurtaları kırıp güzelce çırpın Karabiber, tuz ve galeta ununu karıştırın Unu da ayrı bir yere boşaltın (gazete üzerine olabilir) Tavukları önce unlayın Ununu biraz silkeleyip yumurtaya bulayın ve en son galeta ununa her tarafını bulayıp kızgın yağda kızartın Bir yüzü kızardığında diğer yüzünü çevirin

Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.