![]() |
Duvaklı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duvaklı Pilav![]() Malzemeler: 1 adet yufka 2 su bardağı pirinç 250 gr kuşbaşı haşlanmış et 1 su bardağı haşlanmış bezelye 1su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış mantar 1 adet iri rendelenmiş havuç 1 adet defne yaprağı Tuz Karabiber 1 kesme şeker 2 çorba kaşığı tereyağı 2 bardak su Yapılışı: Pirinci sıcak tuzlu suda 1 saat bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bezelye, havuç, nohut ve mantarı üzerine yayın ![]() ![]() Bir fırın kabuğunu yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|