![]() |
Dondurulmuş elma kabağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dondurulmuş elma kabağıMalzemeler: - 2 su bardağı Amerikan Pirinci ve tavuk sosu ile hazırlanmış pilav - 1 adet küçük boy balkabağı - 1 çorba kaşığı yumuşak margarin - 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı tarçın - 1 su bardağı şekersiz elma suyu - 1/2 su bardağı ince doğranmış kereviz - 1/2 su bardağı kavrulmuş fıstık - 1/4 su bardağı esmer şeker - 1/2 şeker kaşığı soğan tozu - 1/2 şeker kaşığı zencefil - 4 adet küçük boy kabukları soyulmuş elma Yapılışı: Balkabağını ortadan ikiye bölüp fırın kabına koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (4 kişilik) Her servis 438 kalori, 7 gr protein, 14 gr yağ, 79 gr karbonhidrat, 5 gr doğal lif, 8 miligram kolesterol ve 536 miligram sodyum içerir ![]() |
![]() |
![]() |
|