Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dondurulmuş, elma, kabağı

Dondurulmuş elma kabağı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dondurulmuş elma kabağı




Malzemeler:
- 2 su bardağı Amerikan Pirinci ve tavuk sosu ile hazırlanmış pilav
- 1 adet küçük boy balkabağı
- 1 çorba kaşığı yumuşak margarin
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 su bardağı şekersiz elma suyu
- 1/2 su bardağı ince doğranmış kereviz
- 1/2 su bardağı kavrulmuş fıstık
- 1/4 su bardağı esmer şeker
- 1/2 şeker kaşığı soğan tozu
- 1/2 şeker kaşığı zencefil
- 4 adet küçük boy kabukları soyulmuş elma

Yapılışı:
Balkabağını ortadan ikiye bölüp fırın kabına koyun 350 derece ısıtılmış fırında 30 dakika kadar pişirin Kabağı ters çevirip bir fırça yardımı ile yağlayın Üzerine tuz ve tarçını serpiştirin Bir kabın içinde pilav, elma suyu, kereviz, fıstık, esmer şeker, soğan tozu ve zencefili iyice harmanlayın Bu harçtan kabakların içine doldurup 20 dakika kadar daha fırınlayın Üzerini elma ile süsleyerek servis yapabilirsiniz

(4 kişilik)

Her servis 438 kalori, 7 gr protein, 14 gr yağ, 79 gr karbonhidrat, 5 gr doğal lif, 8 miligram kolesterol ve 536 miligram sodyum içerir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.