![]() |
Keşküllü Elma Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşküllü Elma TatlısıKeşküllü Elma Tatlısı MALZEMELER: 5 orta boy elma 10 kaşık şeker 1,5 bardak su 1 adet küp doğranmış muz 1 paket hazır keşkül 3 bardak süt YAPILIŞI: Elmaları soyup bölmeden çay kaşığı yardımıyla içlerini oyun ![]() Tencereye alıp her birinin içine 2 kaşık şeker dökün ![]() ![]() Pişen elmaları servis tabağına alıp oyuk yerlerine küp doğranmış muzları doldurun ![]() Ardından keşkülü hazırlayın ![]() Bunun için paketin üzerinde yazan süt miktarından yarım bardak eksik sütle keşkülü pişirin ve elmaların üzerine dökün ![]() Dövülmüş fındıkla süsleyin ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|