![]() |
gül tatlısı , cerkez tavugu , pratik corba |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() gül tatlısı , cerkez tavugu , pratik corbaGÜL TATLISI Malzemeler: -1 adet yumurta, -Aldığı kadar un, -Kızartmak için sıvı yağ, -2 su bardağı su, -2 su bardağı toz şeker, -Süslemek için hindistan cevizi ![]() Yapılışı: Su içine şekeri koyun kaynatın içine limon suyu ekleyip soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ÇERKES TAVUĞU Malzemeler: -400 gr ![]() -1 su bardağı ceviz içi, -2 dilim bayat ekmek içi -Yarım su bardağı su, -4 diş sarımsak, -Yarım çay bardağı zeytinyağ, -1 çay kaşığı tuz, karabiber, kırmızıbiber Yapılışı: Tavuk etlerini bol suda haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() PRATİK ÇORBA Malzemeler: -1 çorba kaşığı margarin, -2 çorba kaşığı un, -1 adet yumurta, -4 su bardağı su, -Tuz ![]() ÜZERİ İÇİN: -1 tatlı kaşığı margarin, -1 çay kaşığı kırmızıbiber, -1 çay kaşığı nane ![]() Tencereye 1 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un , yumurta ve tuz koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|