Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kuşbaşı, milföyde

Milföyde Kuşbaşı

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföyde Kuşbaşı



Milföyde Kuşbaşı

5 adet milföy hamuru,
yarım kg koyun kuşbaşı,
2 adet soğan,
3 adet domates,
1 su bardağı haşlanmış bezelye,
100 gram margarin

Yemeklik olarak doğranmış soğanı, 100 gram margarinle kavurun Ardından eti ilave edin Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin 5 adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın Kase-yerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana kadar pişirin Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.