![]() |
İkinci Bahar - İkinci Bahar Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İkinci Bahar - İkinci Bahar Tarifiİkinci Bahar - İkinci Bahar Hazırlanışı Malzemeler: Hamur: 1 yumurta 100 g margarin 1 çay bardağı toz şeker 1 poşet Dr ![]() 1,5-2 su bardağı un 1 poşet Dr ![]() 1,5 yemek kaşığı Dr ![]() Üzeri için: 1 tatlı kaşığı hindistancevizi 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı fındık kırığı Hazırlanışı: Hamur: Yumurta, margarin, toz şeker, şekerli vanilin, un ve hamur kabartma tozu ile yumuşak bir hamur hazırlayın ![]() ![]() ![]() Kakaolu hamurdan ağaç gövdesi şekli çıkartın ve yağlı kağıt serilmiş büyük fırın tepsisinin alt kısmına yerleştirin (üst kısmına yapraklar dizilecek) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 15-25 dakika |
![]() |
![]() |
|