![]() |
Şehriyeli Pilav - Şehriyeli Pilav Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehriyeli Pilav - Şehriyeli Pilav TarifiŞehriyeli Pilav - Şehriyeli Pilav Hazırlanışı Malzemeler : (4 kişi için) 2 su bardağı Pilavlık Pirinç 5 yemek kaşığı Yağ 4 su bardağı Su ya da Et Suyu 1 kahve fincanı Şehriye (arpa, tel ya da yildiz) Tuz Hazırlanışı : Pirinç ayıklanır ![]() ![]() 3 kaşık yağ, tencerede kızdırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suyunu çekince ateşten alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcakken Servis Yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|