|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
garnitürlü, izgara, kabak, sote, tarifi, tavuk |
![]() |
IZGARA KABAK GARNİTÜRLÜ TAVUK SOTE - IZGARA KABAK GARNİTÜRLÜ TAVUK SOTE Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() IZGARA KABAK GARNİTÜRLÜ TAVUK SOTE - IZGARA KABAK GARNİTÜRLÜ TAVUK SOTE TarifiIZGARA KABAK GARNİTÜRLÜ TAVUK SOTE - IZGARA KABAK GARNİTÜRLÜ TAVUK SOTE Tarifi Malzemeler : (4 kişi için) 2-3 tane kabak, 1 tane kemiklerinden ayrılmış ve kuşbaşı doğranmış göğüs tavuk eti, 1 domates, 2 tane sivribiber, 1 diş sarımsak 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, kekik ve pul biber Hazırlanışı : Kabakları bıçakla hafifçe kazıyıp yıkayın, suları süzüldükten sonra halka halka 2-3 mm kalınlığında doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta kuşbaşı doğranmış tavukları içinde iki kaşık zeytinyağını ve incecik sarımsakları kızdırdığınız yanmaz tencereye atın, karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|