![]() |
> Latin Pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Latin PayMalzemeler: 500 gr dana kusbasi 1 dilimlenmis sogan 100 gr dilimlenmis mantar 3 adet dilimlenmis havuç 400 gr et suyu baharat 5 adet patates 100 gr un 1/4 çay kasigi kabartma tozu biraz su 50 gr tereyagi ya da margarin Yapilisi: Sogani, mantari, havuçlari, eti bir tencereye koyun ![]() Et suyunu ve baharati ekleyin ![]() 1,5 saat orta isida bir firinda pisirin ![]() Önceden soyulmus ve dilimlenmis patatesleri ilave edin ![]() 20 dakika daha pisirin ![]() Diger yanda unu, yagi, suyu ve kabartma tozunu karistirarak hamurunu hazirlayin ![]() Hamuru açarak gövecin agzini kapatacak biçime getirin ve etli karisimin üstüne örtün, 40 dakika firinda pisirin ![]() Sicak servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
|