![]() |
> Sardalya Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Sardalya KebabıMALZEMELER Yarım demet maydanoz 1 kg sardalya 1 limon 2 çay kaşığı tuz 3 baş soğan 3 domates 7 sivri biber 5 kişilik HAZIRLANIŞI Sardalyaları temizledikten sonra suyunun süzülmesi için tel süzgeçte bekletin ![]() Diğer tarafta soğanı piyaz şeklinde doğrayıp tuzla ovun ![]() ![]() ![]() ![]() Yağlı kağıtları 20-25 cm boyunda kareler haline getirerek yayın ve üzerine zeytin yağı sürdükten sonra biraz piyaz yayın ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisini yağlayın ve paketleri yanyana dizin ![]() ![]() ![]() ![]() Kalkan veya kılıç balıkları da aynı yöntemle pişirilebilir ![]() |
![]() |
![]() |
|