![]() |
hanibana(kocaeli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() hanibana(kocaeli)Malzemeler: 1 kg köftelik kıyma 3 soğan 3 sivribiber 2 domates 2 havuç 2 patates 500 gr konserve bezelye 2 su bardağı sıvıyağ 1 çorba kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 su bardağı su 2 çorba kaşığı domates salçası Yarım çay kaşığı yenibahar Tuz, karabiber, kimyon Hazırlanışı: * Soğanları soyup ikisini rendeleyin ![]() ![]() * Köfte harcını iki eşit parçaya ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() * Patates ve havuçları temizleyip küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Simit ve bilye şeklinde hazırladığınız köfteleri kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() * Kalan soğanı temizleyip küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|