![]() |
> Çerkez Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Çerkez ÇorbasıMALZEMELER 500 gr ![]() 3 adet taze mısır Yarım kg ![]() 2 adet kuru soğan 4 yemek kaşığı margarin 2 adet küçük kırmızı acı biber Yeteri kadar tuz HAZIRLANIŞI Kuşbaşı etleri, üzerini örtecek kadar su ilavesiyle orta ısıdaki ateşte haşlanmaya bırakalım ![]() Haşlanan etlerin üzerine tanelenmiş taze mısır ve en fazla 2-3 santim boyunda bıçakla doğranmış taze yeşil fasulyeleri ekleyelim ![]() Çorbamızın kıvamında olması için 1,5 su bardağı sıcak su da ilave edebiliriz ![]() ![]() Bu arada bir tavaya yağ koyalım ![]() ![]() ![]() Mısırlar ve yeşil fasulyeler iyice yumuşayıp yenebilecek kıvama geldiğinde çorba pişmiş demektir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|