![]() |
> Etli Pırasa Dolması (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Etli Pırasa Dolması (4 Kişilik)MALZEMELER ½ Kg Yağlı Koyun Kıyması 1 Kg Pırasa 2-3 Çorba Kaşığı Pirinç 2 Adet Soğan 1 Demet Maydanoz 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber HAZIRLANIŞI Öncelikle, yağlı koyun kıymasını içine rendelediğimiz veya küçük küçük doğradığımız kuru soğanı katalım ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir yerde, yıkadığımız pırasanın beyaz yerlerinden yaprak boyunda kesip sıcak suda haşlayalım ![]() ![]() ![]() Pırasa dolmalarını düzenli aralıklarla tencereye dizelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|