![]() |
> Fırında Baharatlı Bıdırcın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Fırında Baharatlı BıdırcınMALZEMELER 2 Adet Bıldırcın 90 gr Risotto Pirinci 40 gr Balkabağı Zeytinyağı Tuz, Karabiber Tavuksuyu Taze Kekik Acısso Maydanoz,Fesleğen,Sarımsak HAZIRLANIŞI Bıldırcınlara zeytinyağı, taze kekik, acısso, tuz ve karabiber sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Az yağlı ve lezzetli bir kuş türü olan bıldırcın, tam bir kış meyvası balkabağı ile yapılmış risotto ile birleşince şık, doyurucu ve sağlıklı bir yemek çıkıyor ortaya ![]() |
![]() |
![]() |
|