![]() |
Yufkalı Kadayıf Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkalı Kadayıf SarmaMalzemeler:2 adet yufka 300–350 gr ![]() 250 gr ![]() 100 gr ![]() 1 çay bardağı sıvıyağ İsteğe göre 1 tatlı kaşığı tarçın Şerbeti için: 2 su bardağı Toz şeker 2 su bardağı su 5–6 damla limon suyu tatlı yapımı Yapılışı: Şerbetin tüm malzemesini tencereye alın, ara sıra karıştırarak kaynatın ve soğumaya bırakın ![]() Tereyağını sos tenceresine alın, içine sıvıyağı ekleyerek eriyene kadar kısık ateşte ısının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|