![]() |
En Güzel Hikayem |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() En Güzel Hikayem![]() Kulaklarım patlıyor sessizliğinden, Yorgunluğundan ölüyorum ![]() ![]() ![]() Sinekler yapışıyor vücuduma gitmiyorlar! Yayılıyor kanları vurduğumda denizi araladım geçtim, ßir aşktan attım kum torbalarımı döktüm yaprakları, Ama sanki uzandın tenime hissettim terim aktı parmak aralarından ![]() ![]() ßazen , ne yaparsan yap olmuyor ![]() ![]() ![]() Kanım hızlanıyor bazen damarlarımda kan çanakları aynada levham boynumda ![]() ![]() ßir yapbozu tamamlarken bakıyorum büyük parçan eksik ![]() Kalbin olduğu bazen bir vücudu sarıyorum, ßanıp parmağımı tadına bakıp , Gözümü sevmeye karartıp yapamıyorum bazen ![]() ![]() ![]() Acı bir tat kalıyor ağzımda ![]() ![]() ![]() ßazen yutup unutup bazen tükürüyorum, ßazen ayılıp uyanıp bir nefesle yanımda adı yok sırtı var, ßana dönük bükük soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum bakıp içine ![]() ![]() ılamayıp anlayamıyorum bazen ![]() ![]() Derimin altında başarılı ayrılık notları yazılmış , çöpe atılmış, İntihar mektupları vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere ![]() ![]() ![]() Hayatımı yine omuzlarıma acımı alsınlar diye sığınıp ![]() Kurtaracak kadınlara 15 dakkamı bazen ![]() ![]() ßitti! Zor oldu ama bitti ![]() ![]() ßedenin zayıftı, kalbin güçlüydü belki haritası ama çok silikti ![]() ![]() Sert bir şeydi iliklerimde aşk dayandım , ittim sığmadı , kanırmadı girmedi ![]() ![]() Ama Sıktım pis kanı akıttım yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişti ![]() ![]() Sanki soktum neşteri göğsüme inanmaya halim kalmadı diye bitti ! Zor oldu ama bitti bazen ![]() ![]() Korkma bilirim acıyı tedaviyi imkansızlığın kekremsi tadını dün insanlara baktım, Kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından ![]() ![]() ![]() ßen kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım ! ßir taş gibi yanmıştı , çizilmişti ama seyrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi ![]() ![]() ![]() Artık yalnız senin için üzülüyorum bitti ! Zor oldu ama bitti ! ßenim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ! Ama bil ki farklı bir hayaldi ! İşkenceydi bazen, bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden ![]() ![]() Kurtulmuşsun sen ! Nokta konmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|