Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fırında, milföylü, tavuk

Fırında Milföylü Tavuk But

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Milföylü Tavuk But



Malzemeler:

Kişi sayısına göre 1 tavuk but
But başına 1 milföy hamuru
Tuz, karabiber
1 yumurta sarısı
çörek otu
Yapılışı:
Butları bol suda yumuşayana kadar haşlayın ve tuzayın Dondurucudan çıkarttığınız milföy hamurlarını çözülmesi ve sararken kırılmaması için kısa bir süre bekletinYumuşayan milföyleri 2 eşit parçaya bölün
Milföyleri butların kemik kısmına iki parçada görünecek şekilde iki şerit olarak sarın Milföy sarılı tavukları ek yerleri tepsiye gelecek şekilde dizin ve üzerilerine yumurta sarısı sürün, isteğe göre çörekotu serpin
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında tavuklar ve milföyler kızarana kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.