Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyada, kediden, tane, varmış

Bu Kediden Dünyada 10 Tane Varmış!

Eski 05-14-2007   #1
suskun

Bu Kediden Dünyada 10 Tane Varmış!

Sfenks Kedisi'nin, 1966'da Kanada'da ortaya çıkarılan modern bir kedi türü olduğu öğrenildi Kedinin 1971'de yarışmalara katılma hakkını kazanarak şampiyonluk statüsü elde ettiği ve kedi türünün devamının tehlikeye girdiği aktarıldı Sfenks Kedisi'nin en enteresan özelliğinin tüysüzlük durumuna sebep olan dominant genin, aynı zamanda, hayvanın vücut yapısının da değişmesine yol açması olduğu ifade edilirken, ilk tüysüz kediyi doğuran ana kedinin ortalama büyüklükte ve tüm kedilerin yumuşak hatlarına sahip olmasına karşın, bugünkü Sfenks Kedisi'nin, istisnai uzunlukta ve gövde yapısının da sert köşeli hatlara sahip olduğu, bu açıdan, Sfenks Kedisi'nin Rex Kedi türlerini hatırlatmakta olduğu kaydedildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-14-2007   #2
ctn_86

çok değişik ya tşkler suskun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-14-2007   #3
suskun

Ben teşekkür ederim ctn:))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-15-2007   #4
İSİMSİZ KARANLIK

Gerçekten ilginç Ama açık konuşmak gerekirse o on kediden birini ben yetiştirmek isterdim

Teşekkürler suskun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com