Herkese Merhabalar... |
|
|
#1 |
|
*Original*
|
Herkese Merhabalar...Herkese Merhabalar;:) Henüz inceleme fırsatı bulamadım ama, sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum öncelikle ![]() Ergenekon arkadaşımın tavsiyesi üzerine buradayım, diliyorum her şey güzel olur ![]() Sevgi ve selamlarımla ;)
|
|
|
#2 |
|
Ergenekon
|
original sevgili arkadaşım kırmayıp geldiğin için öncelikle çok teşekkür ediyorum, kaliteli ve ilginç bir çok konuyu bize izleteceğini ve kabiliyetlerinizi yakınen biliyorum, kalıcı olmanızı diliyorum ![]() iyi forumlar![]() ![]() hoşgeldin![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
*Original*
|
Ben teşekkür ediyorum, hoşbuldum ;)Diliyorum dediğin gibi olur, sağolasın güzel sözlerin için
|
|
|
#4 |
|
pesimistt
|
hoşgeldiniz iyiki geldiniz eminim buraya alıştktan sonra bir daha bırakamazsınız![]() hg :)
|
#5 |
|
tatia27
|
selam hoşgeldin aramıza ![]() ![]() inşallah ii vakit geçirirsin bizlerle ![]() ![]() ![]() ii forumlar diliyorum
#6 |
|
[KAPLAN]
|
Umarım sitemizde iyi vakit geçirir, bilgilerimizle aydınlanır ; bilgilerinizle aydınlatırsınız Başarı dolu günler dilerim ![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
mate
|
Hoşgeldin sevgili *Original* Seni aramızda gördüğümüz için ergenekon arkadaşımıza da teşekkürü borç biliriz ![]() ![]() Her daim bizimle kalman umuduyla Sevgi ve Saygılar bizden sana ![]() ![]()
|
|
|
#11 |
|
*Original*
|
Kusura bakmayın geç bir cevap oldu ama, başta mate olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum ![]() Hoşbuldum ;)
|
|
|
#12 |
|
angelesdream
|
aramıza hoşgeldin sevgili *orijinal* ![]() sitemizde kalıcı olmanı ve güzel, kaliteli vakit geçirmeni diliyorum![]()
|
|
|