![]() |
Herkese Merhabalar... |
![]() |
![]() |
#1 |
*Original*
|
![]() Herkese Merhabalar...Herkese Merhabalar;:) Henüz inceleme fırsatı bulamadım ama, sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum öncelikle ![]() Ergenekon arkadaşımın tavsiyesi üzerine buradayım, diliyorum her şey güzel olur ![]() Sevgi ve selamlarımla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() original sevgili arkadaşım kırmayıp geldiğin için öncelikle çok teşekkür ediyorum, kaliteli ve ilginç bir çok konuyu bize izleteceğini ve kabiliyetlerinizi yakınen biliyorum, kalıcı olmanızı diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*Original*
|
![]() Ben teşekkür ediyorum, hoşbuldum ![]() Diliyorum dediğin gibi olur, sağolasın güzel sözlerin için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() hoşgeldiniz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() selam hoşgeldin aramıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
[KAPLAN]
|
![]() Umarım sitemizde iyi vakit geçirir, bilgilerimizle aydınlanır ; bilgilerinizle aydınlatırsınız ![]() Başarı dolu günler dilerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mate
|
![]() Hoşgeldin sevgili *Original* Seni aramızda gördüğümüz için ergenekon arkadaşımıza da teşekkürü borç biliriz ![]() ![]() Her daim bizimle kalman umuduyla Sevgi ve Saygılar bizden sana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
*Original*
|
![]() Kusura bakmayın geç bir cevap oldu ama, başta mate olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum ![]() Hoşbuldum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
angelesdream
|
![]() aramıza hoşgeldin sevgili *orijinal* ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|