![]() |
Fırında Pastırmalı Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Pastırmalı TavukFırında Pastırmalı Tavuk Fırında Pastırmalı Tavuk Tarifi - Fırında Pastırmalı Tavuk Nasıl Yapılır - Fırında Pastırmalı Tavuk Malzemeleri Fırında Pastırmalı Tavuk Malzeme Listesi: 500 gr kuşbaşı doğranmış tavuk bonfile eti 1 çay kaşığı tuz, karabiber varsa 2-3 yemek kaşığı soya sosu 100-150 gr çemensiz pastırma 1 paket hazır kremalı tavuk çorbası 3,5 su bardağı süt 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Yapılışı: Fırına dayanıklı orta boy, kare ya da dikdörtgen kabı 2 yemek kaşığı sıvıyağla iyice yağlayın ![]() Diğer taraftan, tavuk etini başka bir kaba alıp üzerine tuz, karabiber ve varsa soya sosunu ilave ederek karıştırın ![]() Eti sosuyla birlikte, yağladığınız fırın kabına yerleştirin ![]() ![]() ![]() Diğer taraftan, çemensiz pastırmayı kuş başı et formunda doğrayıp tavuk etiyle karıştırın ![]() Hazır çorbayı orta boy bir tencereye aktarıp sütü ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son olarak, rendelenmiş kaşar peynirini de serpiştirdikten sonra fırın kabını alüminyum folyoyla kapatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|