![]() |
Hatırlar mısın |
![]() |
![]() |
#1 |
ShEKeRKiZ
|
![]() Hatırlar mısınhatırlar mısın? gözlerine her daldığımda bir damla düşerdi gökyüzünden bir damla daha ![]() yağmur yağardı seninle olduğum zamanlarda sen gözlerini esirgedin benden artık damla düşmüyor toprağa yağmıyor yağmur topraklar çorak kaldı yüreğim gibi ![]() Hatırlar mısın? dudaklarımız buluştuğunda titrerdi bedenimiz anlam veremediğimiz bir heyecan bir kıpırtı olurdu yüreğimizde şimdi ise dudakların yok heyecanları kaybettim sensiz günlerde bilmem ki nerde ![]() ![]() yüreğim eskisi gibi kıpırdayamıyor ![]() Dudaklarım eskisi gibi yanmıyor ![]() hiçbirşey eskisi gibi değilki ![]() ![]() hatırlar mısın? beni gördüğünde ne kadar sevindiğini heyecanla kapıya koştuğunu kapıyı actığında boynuma atlayıp hoşgeldin dediğini ![]() hatırla mısın benimle geçirdiğin zamanlardaki heyecanını ![]() ![]() ben mi? ben hiç unutmadımki ![]() ![]() ne sahildeki yürüyüşümüzü ne sana çiçek aldığımda astığın suratını ne seni seviyorum kelimelerimin karşlıksız kaldığını ![]() Unutmak istediğim tek şey senin senin ![]() ![]() ![]() seninle olan hiçbirşeyi unutamamki ![]() ![]() boş laf benimki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|