![]() |
Ispanaklı Piliç Göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ispanaklı Piliç GöğsüIspanaklı Piliç Göğsü Ispanaklı Piliç Göğsü 500 gr ![]() Ispanaklı Piliç Göğsü 1/4 tatlı kaşığı kekik 1/4 tatlı kaşığı tuz Peynirli ıspanak harcı için: 1 adet orta boy ince doğranmış soğan 1 çorba kaşığı Tereyağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 500 gr ![]() ![]() 125 gr ![]() 60 gr ![]() 1 tutam kıyılmış fesleğen 1 tutam karabiber Sos için 1/4 su bardağı yoğurt (tercihen yarım yağlı) 1 çorba kaşığı üzüm sirkesi 1/4 tatlı kaşığı tuz 1 adet domates (kabuğu soyulup çekirdekleri çıkarılmış ![]() Hazırlanışı Harcı hazırlamak için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu hazırlamak için yoğurt ![]() ![]() ![]() Fırınınızı 190C' ye ayarlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsiyi fırından alıp bir kaç dakika ılımaya bırakın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|