![]() |
Yufkalı Bayram Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkalı Bayram PilavıYufkalı Bayram Pilavı Yufkalı Bayram Pilavı Malzemeler: 1 adet yufka 2 su bardağı pirinç 250 gr kusu eti 1 adet kuru soğan 6 adet haşlanmış mantar 2 tane küp şeker sıvı yağ tuz yeterince su HAZIRLANIŞI: Önce kuzu etlerini minik minik doğrayıp tencereye alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pilav tenceresine sıvı yağı koyup ince doğranmış kuru soğanı 3 dakika kadar kavuruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derin bir borcam kabına yağ sürüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Pilava normalden biraz fazla su verebilirsiniz böylece fırında kurumasını engellemiş olursunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|