5 su bardağı su koyarak pirinci suyu çekene kadar haşlayın ve süzün tuzu sakızı haşlanan pirinç ve sütü karıştırınSütlaç lapamsı bir hal alana dek pişirinBeklemeden kaselere alın
Başka bir tencereye 1/2 su bardağı su toz şeker ve limon suyunu karıştırınKoyuca bir şurup kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirinSoğumaya bırakınŞerbet soğuyunca iyice soğuyan sütlacın üzerine dökün ve kaymakla beraber servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.