Pankartların Diliyle Miting |
|
|
#1 |
|
RaHaTSiZ
|
Pankartların Diliyle Mitingİzmir Gündoğdu Meydanı'nında yapılan Cumhuriyet mitingine yüzbinler katılıyor Meydan, Türk bayrakları ve pankartlarla donanmış durumda Kadınların yoğun olarak katıldığı coşkulu mitingde lailik mesajları veriliyor Meydandaki ilginç mesajlar içeren pankartlar dikkat çekiyor![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En anLamLı pankaRT ßu oLsa GereK!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
mate
|
Farkında mısınız bilmiyorum ama bu "gavur" ifadesi izmirlilerin çok canını acıtıyor ![]() Bir izmirli olarak asla kimsenin o yakıştırmayı yapmamasını rica ediyorum ![]() Biliniz ki "Cumhuriyet" in kalbi İzmir'de atıyor |
|
|
|
#3 | |
|
RaHaTSiZ
|
Alıntı:
~~ HakLısın, hiç kimSE ßir ßaşkaSının Türklüğüne dil uzatmamalı ßu ülke farkLı etnik grupLarın yüzyıllarca beraber-kardeşçe yaşadığı ßir ülkeDir ßende "Selanik"Liyim Türklüğüme dil uzatanında dilini kopartır, AKLından şüpHe eDerim !![]() ~~
|
|
|
|
|
#4 |
|
bessraa
|
İzmirlli ollaraq bgün choq acaip gururllandımmm ![]() ![]() ![]() cünqü btün sokakllar Türk bayrakllarıylla dolluydu ![]() ![]() ![]() Her sokak,her cadde her ewde Türk bayraklları dallgallanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() sadece Gündogdu'da deill btün İzmir'de cosku wardı bgünn ![]() ![]() ![]() Tesekkürllerr üllkesine sahip cıkan TÜRKİYE, TESEKKÜRLER İZMİR!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#5 |
|
asyaland
|
İzmirli halkımıza cok tesekkürler görüntüler mükemmell bende orada olmak isterdim ![]() ![]() konu cok güzel olmus saol
|
#6 |
|
mate
|
Her sokak,her cadde her ewde Türk bayraklları dallgallanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() sadece Gündogdu'da deill btün İzmir'de cosku wardı bgünn ![]() ![]() ![]() Tesekkürllerr üllkesine sahip cıkan TÜRKİYE, TESEKKÜRLER İZMİR!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler bessraa bu yazın gavur izmir diyenlere ibret olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|