![]() |
Tüm Annelere Armağan Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Tüm Annelere Armağan Olsun![]() Bir gün dünya denen bir yere geldim ![]() Öyle korkuyordum ki neler yaşayacağımdan ![]() Tedirgin gözlerle etrafa kısık bakışlar atmaya başladım ![]() Sonra seni gördüm, öyle bir baktın ki bana ![]() O an anladım hayatım boyunca güvenebileceğim bir çift göz bulmuştum ![]() Hele beni kucağına verdiklerinde hissetiğim sıcaklık, herşeyin üstündeydi ![]() Gecelerce ağlamalarıma, huysuzluklarıma, türlü yaramazlıklarıma katlandın ![]() İnsan üstü bir çaba vardı ortada ![]() Sonra sonra sana anne demem gerektiğini öğrendim ![]() ![]() ![]() Dilimden dökülünce o kelime, senin de gözlerinden yaşlar damlamaya başladı ![]() Bilsem ağlayacağını, demezdim anne ![]() ![]() ![]() Gitgide sığmaz oldum beşiklere, biberonlar da gitmişti artık ![]() Hayatının bütün öncelikleri benim üstüme kurulmuştu ![]() Ben iyiysem iyidin, kötüysem kötü ![]() ![]() ![]() Bir beyaz yaka takıp boynuma, okul yoluna düştün benimle ![]() ![]() ![]() Sınıf kapısında tuttuğun nöbetleri mi sayayım, düşüp kaşımı yardığımdaki hastane nöbetlerini mi? Sonra acılar yaşamaya başladım ben de zamanla, büyüdükçe dertlerim çoğaldı ![]() Her dar anımda, yine o bir çift gözle yatıştım ![]() ![]() ![]() Bu emeğin bir bedeli olabilir mi söylesene ? Bir hayat filizlendi ellerinde, onu yeşerttin büyüttün, hala onunlasın, hala benimlesin ![]() ![]() ![]() Yılların nasıl geçtiğini, bana neler verip, senden neler aldığını göremedim anne ![]() Sadece bir gün baktım ki kocaman olmuşum, çizilmiş yazım ![]() ![]() ![]() Ama senin gözünde hep o küçük evladınım biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İlk defa bir doğum günümü hatırlamadı annem dediğimde o mesajınla " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin bana verdiklerinden sonra, boş bugün ben ne versem sana ![]() ![]() ![]() Biliyorum yanına gelip sarıldığımda gözlerin dolucak yine Ama bugün senin günün sakın ağlama anne ![]() ![]() ![]() ~~ ßütün anneLeri SevgiyLE kucakLıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Çok çok güzel rahatsız eline sağlık bu papatyalar anne olarak alındığında nasıl değerli bir bilsen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
RaHaTSiZ
|
![]() Alıntı:
~~ en Sevdiğim çiçektir papatya :) TekrarDan Anneler gününüz Kutlu oLsun mutlu-huzurlu ßi hayat sürmeniz ümidiyLe ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() puslu bende senin dileklerine katılıyor senin ve tüm annelerin anneler gününü kutluyor mutlulukların sizlerle olmasını diliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
[KAPLAN]
|
![]() Öncelikle hayatımda en çok değer verdiğim insan olan, annemin ; ve diğer tüm annelerin annelerin gününü kutlarım ![]() ![]() Tüm annelere saygılarımı sunarım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Anneden daha kutsal bir insan varsa ben tanımıyorum ![]() ![]() ![]() Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ve ömürlerinin her saniyesi mutlulukla geçsin ![]() ![]() ![]() Teşekkürler hepinize ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
asyaland
|
![]() Dünyanın en kutsal varlıkları olan annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım Bu emeğin bir bedeli olabilir mi söylesene ?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Ohh ßea :) aradım Sesini duydum Da rahatLAdım :) Tekrar Tekrar ßu dünya'nın en güZel papatyaLarı AnneLerin önünde Saygıyla Eğiliyorum :) ~~ |
![]() |
![]() |
|