Böbrek Tava (4-6 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böbrek Tava (4-6 Kişilik)Böbrek Tava (4-6 Kişilik) ![]() Malzemeler
Yapılışı Yapımı son derece kolay olan böbrek tavayı giriş yemeği yada baş yemek olarak servis edebilirsiniz Böbrek tava, yanında halka soğan, domates ve kırmızı turpla lezzetli bir giriş yemeğidir![]() Böbrekleri ortadan hafifçe yardıktan sonra tuzunu ve biberini ekip una bulayınız ![]() Orta boy bir tavada rafine yağı kızdırınız Böbrekleri bu yağda altüst ederek 4-5 dakika kızartınız Böbrekleri tavadan alıp bir tabağa koyunuz Tavadaki rafine yağı dökünüz![]() Aynı tavada, orta ateşte, tereyağı eritiniz Yağ kızmaya başlayınca kızartmış olduğunuz böbrekleri içine atınız 1-2 dakika kadar altüst ederek pişirdikten sonra sıcak sıcak servis ediniz
|
|
|
|