![]() |
Meçhul |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Meçhul![]() Seni sevmek istiyorum
![]() ![]() Seni sevmek için senin beni sevmeni istiyorum Yalnızca beni sevmeni ![]() ![]() ![]() Yaşadıklarımız yaşayacaklarımızdan az olmalı ![]() ![]() ![]() Seni sevmek istiyorum ![]() 'İşte bende seviyorum' demeyi ve o mutluluk denizinde Seninle yüzmeyi istiyorum ![]() ![]() Sana neler verebilirim bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Beni sevmeni istiyorum, yalnızca beni sevmeni ![]() ![]() ![]() Sana aşkı yüreğimde yaşatmak istiyorum Seni içime hapsettiğimde,yazdığın her harfin bizi anlatmasını ![]() ![]() ![]() ![]() Belki bu bencillik biliyorum ama ben yalnız seni istiyorum ![]() ![]() Sevdalıların hep 'sen' ile 'ben' olmasını istiyorum ![]() ![]() Sen kimsin bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Bana her gelişinde, beni bir öncekinden daha çok sevmeni istiyorum ![]() ![]() Vuran her dakikanın 'senin adını andığım an' omasını istiyorum ![]() ![]() Sevda hesapları yapmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Ben senin beni sevmeni istiyorum ![]() Hep yenilmeni ve her yenilişinde kazanmak için bendne çok sevmeni ![]() ![]() Ben beni sevmeni istiyorum ![]() ![]() ![]() Her sarılışında özlemeni, her özlediğinde sarılmanı ![]() ![]() Ve beni sevmeni istiyorum ![]() ![]() ![]() Seni sevmek istiyorum ![]() ![]() Sana gelmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama, benim olduğum kadar istermisin bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Ama seni sevmek istiyorum ![]() ![]() Ve senin beni benden çok sevmeni istiyorum ![]() ![]() ![]() Söylesene MEÇHUL SEVDAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|