Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, hikaye, interaktif, isteyen, yazmak

İnteraktif Hikaye Yazmak İsteyen Arkadaşlar...

Eski 04-27-2007   #1
İSİMSİZ KARANLIK

İnteraktif Hikaye Yazmak İsteyen Arkadaşlar...

Değerli arkadaşlarım, sizinle, birkaç yıldır başka forumlarda gerçekleştirdiğim, bir uygulamayı yürütmek istiyorum

Bu sürekli devam eden bir hikaye olacak Herkesin uzunca veya kimi zaman kısa kısa yazdığı hikayelerle oluşan dev bir hikaye yazacağız Örneğin X kişisi bir A olayını anlatacak Ardından yazan Y kişisi ise A olayıyla bağlantılı - veya ileride bağlantı kurulabilecek- bir B olayını yazacak Z kişisi ise A ve B olaylarıyla ilişkili bir C olayını anlatacak X kişisi tekrar yazarken bu A, B, ve C olayının devamı şeklinde, tüm bu bütünlüğü bozmayacak şekilde yazacak Böylece küçük hikayelerden oluşan dev bir hikaye yazacağız Katılmak ister misiniz acaba? Önce ekibi oluşturalım, sonra oluşturulan ekiple bir sıra belirleyerek bu sıraya göre yazalım? Bu uygulamaya katılmak isteyen ve katkılarını düzenli bir şekilde yapabilecek arkadaşların isimlerini yazmalarını rica ediyorum ve ilginize teşekkür ediyorum

Sevgili isimsiz karanlık affına sığınarak buraya hikayeye katılacak olan arkadaşların isimlerini sırayla yazmayı uygun gördüm daha sonra katılan arkadaşların isimlerini altına eklersen sevinirim İnanıyorum ki devamı gelirse güzel bir hikaye olacak Çok teşekkürlerimi sunarım (mate)

1- İsimsiz karanlık
2-Speed
3- Ergenekon
4- Angelesdream
5-Rahatsız
6-Suskun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2007   #2
speed

yazarlımızı konuşturalm biraz çok iyi olmuş isimsiz ben varım başka

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2007   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Güzel olur tabii speed Ben bir giriş yaparak anlatmak istediğimi daha iyi anlatmaya çalışacağım, o yüzden birinci ben olayım, izninizle İkinci speed Evet arkadaşlar, başka katılmak isteyen var mı?

Not: Hikaye yazarken zevkli ve güzel bir okuma için imlâ kurallarına dikkat etmenizi rica ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2007   #4
Ergenekon

kaardeşimi yalnız bırakmam, istediğin bir safhada katılırım yazmaya
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2007   #5
İSİMSİZ KARANLIK

Teşekkür ederim sevgili Ergenekon, seni de bekliyordum :) Senin için bir mahzuru yoksa üçüncü olarak senin yazman güzel olur diyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2007   #6
Ergenekon

teşekkür ederim, anlaştık)))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-28-2007   #7
angelesdream

hadi bakalım bende girdim isismsiz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-28-2007   #8
İSİMSİZ KARANLIK

Güzel oldu bu sevgili angelesdream, dördüncü olarak hikâyeye girmen zevk verir bize
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-29-2007   #9
angelesdream

hadı ama yaatalep bu kadarmı yanıne ayıp:) roller ne zamana isimsiz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-29-2007   #10
RaHaTSiZ

~~ Getir-Götür işLerine ßakaCak ßiri Lazım mı :)) ehueheuhe ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-29-2007   #11
İSİMSİZ KARANLIK

Katılmak isteyebilecek bir kaç kişi daha vardır diye bekliyordum ama daha sonrada girebilirler hikâyeye, nasıl olsa interaktif, yani sürekli devam ediyor, hikayenin herhangi bir yerinden bağlanabilirler

Rahatsız kardeşim, cidden girmek istiyorsan beşinci sıradan girebilirsin

Arkadaşlar şimdilik sizi bu şekilde sırayla yazmaya yönlendiriyorum lâkin ileride karışık da yazılabilir talep olursa Ama önce temelin iyice yerleşmesi gerektiği görüşündeyim

Herkes hazırsa hikâyemizi başlatıyorum, ilk defa ben yazıyorum, sıradaki arkadaşlar belki ilk yazılarında, belki ikinci veya üçüncü yazılarında buna bağlayacaklardır hikâyelerini bir şekilde

İlham kaynağınızın bol olması dileğimle ilk yazımı yazıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #12
suskun

İsimsiz tabiki sen istersinde ben gelmezmiyim tabi isteniyorsam:))Bende varım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #13
İSİMSİZ KARANLIK

Bulut şaşkınca, ama gene de sakince gözlerini açtı Onu korkutacak pek az şey vardı Şaşırtacak daha da az şey Kendi çapında küçük bir tanrıydı o Cisimleri yoktan varedebiliyor, yerlerini değiştirebiliyordu Canlıların zihnini okuyabiliyordu Ama en önemli gücü ateş üzerindeydi Ateşi kullanabiliyordu Ateş onun elinde bir oyuncaktı sanki Ateşle istediği her şeyi yapabiliyordu
Ama tüm bunlara rağmen şimdi kendi iradesi dışında buraya fırlatılmıştı Ve buna öfkelenmeye başlıyordu Tanrı aşkına! Neresiydi burası böyle? Gerçekten Neresiydi burası? Yeni bir merekla etrafı incelemeye başladı Bir çöldeydi, orası kesin Ama hangi gezegenin çölü, nerenin çölü Üstün bir varlık olduğu için evrende dilediğince seyahat ediyordu Ama tam merak ettiği bir nötron yıldızına yaklaşırken buraya fırlatılmıştı işte Gene öfkelendi Önce buradan hızla gitmek istedi Yeniden o sonsuz boşlukta dolaşmaya başlayacaktı Zaman zaman daha insani yönleri uyanıyor ve oksijen sıkıntısı çekiyordu Ama içbir zaman bunun üzerinde durmamıştı Vücuduna gereken enerjiyi beyni veryordu Ama sonra vazgeçti Buraya böyle aniden geldiğine göre bu gezegenin bir özelliği olmalıydı Araştırmalıydı Araştırma
Bulut'un o muhteşem gri gözleri ani bir heyecanla parladı Kendini bildi bileli yaptığı - ve hiç sıkılmadığı- bir şeydi, araştırma Zevkle yerden biraz havalandı ve ilk kum tepesinin ardını görmek için heyecanla havada süzülmeye başladı

Arkadaşlar biraz fantastik bir giriş yaptım, umarım hoşunuza gider Tabii dilerseniz hikâyeyi daha ilginç bir hâle getirebilirsiniz Evet, sıra speed'de Başlayabilirsin sevgili speed

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #14
İSİMSİZ KARANLIK

Alıntı:
suskun tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İsimsiz tabiki sen istersinde ben gelmezmiyim tabi isteniyorsam:))Bende varım
Tabii :)) Zaten hâlâ katılım olabileceğini söylemiştim :) Rahatsız'ın ardından, yani altıncı sıradan hikâyemize katılman çok hoşumuza giderdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-02-2007   #15
speed

iki kum tepesi arasında gördüğü şeye şaşırmıştı orada bir ateş başında kır saçlı yaşlıca bir adam ilginç kıyafetiyle duruyorduiçinde onun yanına gitme isteği uyandıgizlice yanına sokuldu ve konuşmaya başladılaryaşlı adam kendisini tanıttı "adım ADONES ben bir büyücüyüm" adones buraya bulutu getiren gücün kendisi olduğunu söyledi bulut sebebini sordu, yaşlı büyücü Adones kendilerinin kurtarıcısı olduğunu söylediBulut çok şaşırdı kendinin bir kurtarıcı olduğunu duyuncaesrarengiz büyücü adones ona bu sölemek istediklerini daha ii anlatacağı bir yere gitmeleri gerektiğini söyledi ve beraberce yola cıktılar

umarım beğenirsinizevet sıra sevgili ergenekonda

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com