|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşlar, hikaye, interaktif, isteyen, yazmak |
![]() |
İnteraktif Hikaye Yazmak İsteyen Arkadaşlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
İnteraktif Hikaye Yazmak İsteyen Arkadaşlar...Değerli arkadaşlarım, sizinle, birkaç yıldır başka forumlarda gerçekleştirdiğim, bir uygulamayı yürütmek istiyorum ![]() Bu sürekli devam eden bir hikaye olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili isimsiz karanlık affına sığınarak buraya hikayeye katılacak olan arkadaşların isimlerini sırayla yazmayı uygun gördüm daha sonra katılan arkadaşların isimlerini altına eklersen sevinirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- İsimsiz karanlık 2-Speed 3- Ergenekon 4- Angelesdream 5-Rahatsız 6-Suskun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Güzel olur tabii speed ![]() ![]() ![]() Not: Hikaye yazarken zevkli ve güzel bir okuma için imlâ kurallarına dikkat etmenizi rica ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Teşekkür ederim sevgili Ergenekon, seni de bekliyordum :) Senin için bir mahzuru yoksa üçüncü olarak senin yazman güzel olur diyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Güzel oldu bu sevgili angelesdream, dördüncü olarak hikâyeye girmen zevk verir bize ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Katılmak isteyebilecek bir kaç kişi daha vardır diye bekliyordum ama daha sonrada girebilirler hikâyeye, nasıl olsa interaktif, yani sürekli devam ediyor, hikayenin herhangi bir yerinden bağlanabilirler ![]() ![]() ![]() Rahatsız kardeşim, cidden girmek istiyorsan beşinci sıradan girebilirsin ![]() Arkadaşlar şimdilik sizi bu şekilde sırayla yazmaya yönlendiriyorum lâkin ileride karışık da yazılabilir talep olursa ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes hazırsa hikâyemizi başlatıyorum, ilk defa ben yazıyorum, sıradaki arkadaşlar belki ilk yazılarında, belki ikinci veya üçüncü yazılarında buna bağlayacaklardır hikâyelerini bir şekilde ![]() İlham kaynağınızın bol olması dileğimle ilk yazımı yazıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
suskun
|
![]() İsimsiz tabiki sen istersinde ben gelmezmiyim tabi isteniyorsam:))Bende varım
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Bulut şaşkınca, ama gene de sakince gözlerini açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama tüm bunlara rağmen şimdi kendi iradesi dışında buraya fırlatılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut'un o muhteşem gri gözleri ani bir heyecanla parladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar biraz fantastik bir giriş yaptım, umarım hoşunuza gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
speed
|
iki kum tepesi arasında gördüğü şeye şaşırmıştı orada bir ateş başında kır saçlı yaşlıca bir adam ilginç kıyafetiyle duruyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umarım beğenirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|