Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mutluluğun, resmi

Mutluluğun Resmi

Eski 05-16-2007   #1
puslu

Mutluluğun Resmi

Yitirdiğimiz değerler, aile büyüklerimiz, herkezin birbirine sahip çıkması lazım arkadaşlar Yetim olanlar sadece çocuklarımız ve ya gençler
değil Yetim olan büyüklerimizde var Belki onları alıp bakamayız gücü olanlar bunu yapabilirler ama en azından bayramlarda, özel günlerde
huzur evlerini ziyaret edip biraz olsun da onları mutlu edebiliriz değil mi ?

Peygamber Efendimizin Bir Hadisi:

265 Ebü Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resülullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
"Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himaye eden kimseyle ben, cennette şöyle yanyana bulunacağız"
Hadisin ravisi Malik İbni Enes, -Peygamber aleyhisselam'ın yaptığı gibi- işaret parmağıyla orta parmağını gösterdi

Bir Hadis-i Şerif Daha
"Bir kimse, müslümanların arasında bulunan bir yetimi alarak yedirip içirmek üzere evine götürürse, affedilmeyecek bir suç işlemediği
takdirde, Allah Teala onu mutlaka cennete koyar"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-16-2007   #2
börtücan

Ayyyyy teyzem çok tatlı yaaa
teşekkürler puslu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-16-2007   #3
RaHaTSiZ

~~ KuLLanmadığım her eşyamı anam ihtiyacı oLan yoksullara değıtır Güzel ve önemli ßir konu teşekkürLer puslu ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-17-2007   #4
Ergenekon

Bu kadar içten gülen insan yoktur, çok güzel
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com