![]() |
Hangi çocuğunuz size ne hissettiriyor? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangi çocuğunuz size ne hissettiriyor?Hangi çocuğunuz, size ne hissettiriyor ? ![]() Çocuklar hakkında konuşulurken veya onlar hakkında yorumlar yaparken bir zamanlar o yollardan çıkıp geldiğimizi düşünür müyüz acaba?? Çocuklar hakkında konuşulurken veya onlar hakkında yorumlar yaparken bir zamanlar o yollardan çıkıp geldiğimizi düşünür müyüz acaba?? Kendi çocuğumuz veya yakınımızın ufaklığını gözlemlerken, ,onun hayatı keşfediş metodlarına bakarken sanki yeni bir buluşa şahit oluyormuş hissine kapılmaz mıyız? Evlatların her biri ,için şu denilir : ana-baba için hepsi eşit ![]() ![]() ![]() Hak ve hukuk da öyle olmadı diyor Hayrettin Hocam "hatta öpücükde bile diyorum ben" Ama bir başka gözle bakacaksam eğer bu duruma ![]() ![]() ![]() Kalpteki yeri aynı değildir iddiasındayım ![]() Her bir evlat kalbin bir köşesine özenle yerleştirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk çocuk gözağrısıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci çocuk kıvırcık sarı şaçları lüle yapılmıştır annenin veya babanın parmaklarında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüncü evlat ise, tam 2 evlat bize yeter denildiğinde, çocuk sezonu kapandığında dünyaya gelmiştir ![]() ![]() ![]() İşte 3 evlat… Üçü de farklı anlamlar yüklenilen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sizinle bir uygulama çalışması yapalım ![]() ![]() ![]() Alın lütfen elinize alın kağıt-kalem ![]() ![]() Şöyle düşünün ki ben yakınlarınızı bulmuşum ![]() ![]() ![]() Evet ![]() ![]() Annenize………………… ![]() Babanıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşlerinize…………… ![]() En yakın dostunuza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorsaydım sizler için ne derlerdi? Bunu sizin düşünüp yazmanızı rica ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açmadığınız bir kapıyı aralamanızı sağlar… Umutla… Sevgiyle… SERAP BUHARALI |
![]() |
![]() |
|