Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldın, mavilerimi

Mavilerimi Aldın

Eski 12-10-2007   #1
gülgüzeli
icon111

Mavilerimi Aldın

Adı: 67ws0[1].jpg Görüntülenme: 4 Boyut: 74.1 KB

Ayrılsam diyorum sevdandan kırgınlığım geçer belki

Yalnız kalmak istiyorum bir kaç yıl'Seni seviyorum,çok tatlısın,herşeyimsin'gibi cümleleri duymadan yaşamak istiyorum bi süreKalbimin sadece Allah için atmasını istiyorum her daimSenin sevgini beynimden,yüreğimden atmak istiyorum

Yalnızlığı sevmezdim benŞimdi her fırsatta bir köşeye çekiyorum kendimiSenden uzak senin nefesini duymadığım bir köşeBu nefret değil senden nefret etmiyorumBu yalnızca dünyamı karartmaya çalışan siyah bir toz bulut

Anla beni ne olur!Duygularımı hüznümü anlamadın bari kırgınlığımı anlaAnla ve yalnız bırak beniBeni sensiz,beni sevgisiz bırakSevmek istemiyorum artıkSevdikçe kırılıyor parçalanıyorumBİTTİM!!!

Deniz durulsun,yağmur yağmasın,şimşek çakmasınBeni korkutan yazlnızlığa sürükleyen herşey yok olsunAğlamak değil gülmek istiyorum artık,kırılmak değil toparlanmak istiyorumSevilmek de istemiyorum sevmek de SEVGİ BANA UZAK OLSUN BEN SANA!!!

ALIN KALBİMİ BENDENKALPSİZ YAŞAYABİLİRSEM
ALIN SEVGİNİZİ BENDEN SİZSİZ YAŞAYABİLİRSEM
ALIN BÜTÜN UMUTLARI BENDENMAVİ AKŞAM OLMADAN YAŞAYABİLİRİM BELKİ
ALIN BÜTÜN DUYGULARI YALNIZLIĞIM VE KIRGINLIĞIMI BANA BIRAKINHadi sende git artık!!!Bak yavaş yavaş alışıyorum yalnızlığaHadi göm beni kalbine gitİmkansızlığı sevmedin mi zaten sen?Git imkansız olacak herşeyDönmek yok,sevmek yokİmkansız gördün öyle sevdin bırak öyle kalsın
BAK MAVİLER GİTTİ SİYAHLAR KALDI BANA
UMUT GİTTİ HÜZÜN KALDI VİCDANINA
HAYDİ GİTDUR!!!SEVGİNİ DE AL ÖYLE GİT
SENİ SEVMEK İSTEMİYORUM ARTIK!

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com