Beni Güzel Hatırla! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Beni Güzel Hatırla!Beni güzel hatırla! Bunlar son satırlar ![]() ![]() Farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından ya da bir yağmur sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu ![]() ![]() Kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için ![]() Uyandın ve ben bittim ![]() ![]() ![]() Beni güzel hatırla! Çünkü; sevdim seni ben, herşeyini ![]() ![]() Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın ![]() Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini, beni üzdün, kınamadım Alışıktım vefasızlığa, el oldun aldırmadım ![]() ![]() Beni güzel hatırla! Sayfalarca mektup bıraktım sana ![]() Şiirler yazdım her gece, çoğunu okutmadım ![]() Sakladım günahını, sevabını içimde sessizce gittim ![]() ![]() Senden öncekiler gibi sen de anlamadın ![]() Beni güzel hatırla! Sana unutulmaz geceler bıraktım sana en yorgun sabahlar ![]() ![]() Gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi bıraktım En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka, söylenmemiş "Merhaba"lar sakladım her köşeye vedalar bıraktım duraklarda ![]() Ne ararsan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımda ![]() Beni güzel hatırla! Dizlerimde uyuduğunu düşün, saçını okşadığımı, üşüyen ellerini ısıttığımı, mutlu olduğun anları getir gözünün önüne ![]() Alnından öptüğüm dakikaları ![]() ![]() ![]() Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün şaşırtmayı severim biliyorsun ![]() Bu da sana son sürprizim olsun Şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum beni güzel hatırla Gidiyorum ![]() ![]()
__________________
'' Milli Benligini Yitirmis UluslarBaşka Milletlerin Avıdır !!!! ''Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
|
|
#2 | |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Alıntı:
![]() ![]() Teşekkürler suskun ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Suskun Ne yapıyorsun sen yau yapma ßöyLe şeyLer gözünü seviyim :) ~~ yaptığın her payLaşım ßirßirinden güZEL eLLerine sağlık![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#4 |
|
suskun
|
İsimsiz bu şiir benden sana olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Ama gitmiyorum yakanı bırakırmıyım hiç:))Rahatsız beğendiğine sevindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
[KAPLAN]
|
Sevginin güzel yanlarının yanı sıra, acı dolu gerçeklerden de güzel bir dille bahsedilmiş ![]() Bu anlamlı şiir için teşekkürler suskun ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
suskun
|
Ben Teşekkür Ederim Sevgili KAPLAN ![]() ![]() ![]() ![]() vaktinizi ayırıp yorumlarınızı eksik etmediğiniz için sağolun![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|