![]() |
çocuğun gözünde anne baba |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() çocuğun gözünde anne babaSevgili Anneciğim ![]() Bütün duygu ve düşüncelerimi dile getirebilseydim ![]() Sürekli bir büyüme ve gelişme içindeyim ![]() ![]() ![]() Deneme ile öğrenirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyümeyi çok istiyorsam da ara sıra yaşımdan küçük davranmaktan kendimi alamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana kesin ve kararlı davranmaktan çekinmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğütlerinizden çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok konuşup çok bağırmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlış davranışım üzerinde durup düzeltin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende yaşımın üstünde olgunluk beklemeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana haksızlık ettiğinizi anlayınca açıklamaktan çekinmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ara sıra sizi üzüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizin çocuğunuz olarak doğmak elimde değildi ![]() ![]() ![]() Sevgiler Çocuğunuz |
![]() |
![]() |
|